Åbne haver 2017

Åbne haver i Horsens området, lørdag den 13. maj kl. 10 - 17
Hanne og Bo Holst Pedersen
Egesholm 22
Egebjerg
8700 Horsens
Parcelhushave på 875 m2, men trods størelsen er der blevet plads til ca. 400 rhododendron, både arter og hybrider, desuden mange typer orkideer.
Hans Trautner
Clarasvej 4
8700 Horsens
Kameliaspecialisten Hans Trautners have er ca 2800 m2 skrånende ned mod Horsens fjord. Han har gennem mere end 20 år haft dyrkning af kamelia i have og væksthus som en passioneret hobby. Måske er der stadig blomstrende kameliaer i de udvendige arealer her midt i maj, men haven er også domineret af rododendron, mange meget store, så der er nok at se på.
Lille Malunds Have
Malundvej 18
8765 Klovborg
9560 Hadsund
Stinne og Bent Gregersen har stillet deres pragtfulde have til rådighed for vores årlige åbent have arrangement. Haven er ca 45 år gammel og på hele 3 tdr. land, hovedsageligt anlagt i engelsk havestil, med mange rhododendron, vandpartier, alpineanlæg samt japansk meditationshave. Der er god mulighed for at spise sin medbragte mad her, både udendørs; men også indendørs. Desuden et mindre plantesalg.
Rhododendron-Haven
Viborg Hovedvej 114
7160 Tørring
Har man mod på flere havebesøg, falder Rhododendron-Haven ind som et naturligt forslag da den kun ligger få km. fra Lille Malund. Den store park står i fuld flor her midt i maj. Og måske bliver der plads til en ekstra plante i bilen.
gogoanime