Åbne haver 2016

Åbne haver i Himmerland, søndag den 28. maj kl. 10 - 16
Jørgen Nielsen
Glerupvej 107
Korup
9575 Terndup
Landejendom med ”Wild- garden”-lignende områder i skovomgivelser med mange rhododendron, mest hybrider. En spændende have, der er værd at opleve! God plads til at spise frokost.
Maren og Søren Tang
Viveterpvej 2
9560 Hadsund
Stor blandet landbohave på ca. 20000 kvm. Under stadig udvikling. Hovedvægt på surbundsbede med rhododendron og følgeplanter. Endvidere staudebede, skovhave, arboret med specialtræer, japansk inspireret have med tehus, nyttehave med 16 højbede og frugthave med ca. 50 sorter. Også her er der god plads til indtagelse af frokost m.v. Her afholdes kl.1300 auktion over planter, der senest 1245 er afleveret til udvalget. Efterfølgende er der plantemarked. Vi håber, at mange vil tage gode sunde planter med til markedet.
Lilian og Kaj Overgård
Fjordager 20
Hadsund Syd
9560 Hadsund
Ældre parcelhushave med mange rhodoer og andet godt , hjembragt fra ind- og udland. I haven og i mistbænkene gror der gode minder fra rejser og podekurser. Der er indvandret flere sten igennem tiden, i forarbejdede såvel som naturlige former. Et nyt bed har anmodet om anlægstilladelse – lige nu er det til høring i et særligt udvalg.
Frank Kristensen
Lyngbyvej 64
St.Brøndum
9520 Skørping
Landbohave, ca. 2500 kvm. Græsplænen er i løbet af 7-8 år blevet omdannet til bede med rhododendron, stauder m.v.
Poul Lassen
Ranunkelvej 91
9500 Hobro
En lille, men utrolig spændende have. Til trods for det lille areal, ca. 300 kvm, er der plads til omkring 250 surbundsplanter, fortrinsvis dværg-rhododendron, azaleaer og andre mindre lyngplanter. Der er også blevet plads til et stenbed og et lille havebassin.
Preben Andersen
Myrhøjvej 12
Strandby
9640 Farsø
Landbo-/skovhave med mange sjældne træer som overstandere for rhododendron, arter og hybrider. To små søer med vandløb mellem giver stor frodighed. Mange ledsageplanter f.ks. orkideer, trillium, fritillaria, erythronium. Planteformering.
gogoanime