Plantesamling i vest?

For et par år siden opstod tanken om at lave en plantesamling i Jylland. Vi arbejdede med flere muligheder og er til sidst landet ved Kolding. Ved at etablere en eventuel plantesamling i Geografisk Have (GHK) har vi løst mange af de problemer, der var tilknyttet de andre mulige steder, f.eks. vanding og tilsyn. Desuden giver GHK med alle dens gæster også gode muligheder for at vise flaget fra rhododendronforeningens side.

Nu er vi kommet så langt, at vi skal finde ud af, om vi skal gå i gang. Derfor indkalder aktivitetsudvalget til medlemsmøde i Geografisk Have lørdag den 28. april kl. 10.00.

Astrid Jørgensen og Torben Lauridsen fra GHK vil være til stede, så vi kan få en grundig snak om mulighederne. Det er vores håb, at rigtig mange medlemmer vil møde frem og give deres besyv med. Mødet vil nok vare et par timer, men der vil også efterfølgende være mulighed for at nyde den dejlige have og plantehusene. Af hensyn til kaffen bedes man tilmelde sig til Arne senest den 22. april. Hvis man er forhindret i at møde frem, må man gerne tilkendegive sine synspunkter. Vi vil gerne høre fra folk, der vil medvirke i det praktiske eller organisatoriske arbejde. Det er vigtigt for os at vide om der er opbakning om projektet.

gogoanime